• Imagen
Salutació
Estimat/ada veí/veïna de Beneixida;                                

Tinc l’enorme privilegi d’adreçar-me a vosaltres per presentar la pàgina web de l’ajuntament de Beneixida, com a forma de donar a conéixer el nostre municipi, dins i fora del nostre terme.

Més que una ferramenta de divulgació turistica volem que siga una font d’informació i consulta, com a ferramenta de gestió de tràmits municipals, al temps que un espai de participació ciutadana; CONSULTA DE NOTICIES, HISTÒRIA, CURSOS DE FORMACIÓ I RECREACIÓ, I PUNT DE TROBADA PER A LA NOSTRA GENT QUE NO ESTA SEMPRE AL POBLE,seran el nostre eix, amb eixe motiu, millorarem i actualitzarem constantment el nostre espai web. 

També, partir de la pàgina web volem donar a conéixer Beneixida, com un municipi jove, dinàmic i en constant procés de transformació i és per això que en les següents pàgines trobareu informació del seu passat històric, del seu present i dels projectes en els quals treballarem per tu.

A la base existix la idea d’un portal obert a tots els suggeriments i aportacions de millora que vullgueu fer-nos arribar no només en la tasca de la pàgina web, sinò també en la tasca del govern en la que estem compromesos.

                                                                                                                                               

                                                                                                                                    Eva Roig Tortosa

 

Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31