Esteu aquí

CAMPANYA MUNICIPAL PER AL CONTROL DEL MOSQUIT TIGRE

 

Des de fa mesos, l'Ajuntament està actuant contra el mosquit tigre mitjançant la col·locació de trampes i tractaments larvicides en el embornals. També s'han col·locat trampes de detecció per tindre una major eficiència en diversos punts del municipi

 

 

Des de l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament assenyalen que una part important del focus de cria del mosquit tigre es troba en l'àmbit domèstic, on existeix una àmplia varietat d'espais on l'insecte pot refugiar-se i criar, (zones humides, xicotetes acumulacions d'aigua estancada, entre d'altres). Per això recomanen revisar aquells objectes que puguen acumular aigua, com poals, plats de macetes, bevedors d'animals, piscines no clorades, per frenar la seua propagació.

 

Per això, l'Ajuntament ha difós, entre la població, un díptic informatiu on s'indiquen les pautes i els indicadors necessaris per tractar d'evitar les picadures i com curar-les, així com informació sobre este insecte, que també està disponible a la pàgina web de l'Ajuntament i en els diferents edificis municipals.