Esteu aquí

9/11/2018
L'Ajuntament de Beneixida rep una ajuda de la Diputació de València destinada a la promoció del benestar de les persones majors i dones per a l’any 2018.

La Diputació de València ha concedit a l’Ajuntament de Beneixida, una ajuda de 4.968,00 € en el marc de la convocatòria de concessió de subvencions a ajuntaments de municipis de la província de València amb població inferior a deu mil habitants, destinades a la realització d'activitats d'atenció i promoció del benestar de les persones majors i dones durant l'any 2018.

La finalitat d'aquesta ajuda és col·laborar en la programació anual de tallers i activitats físic-recreatives i funcionals per a millorar la qualitat de vida de les persones majors i dones, tenint en compte aspectes físics, psicològics i socials que incidisquen en el seu desenvolupament personal, promovent un envelliment actiu.

Enguany aquesta subvenció s’ha destinat a un programa d'entrenament físic-cognitiu específic per a la tercera edat, on s’ha aplicat exercicis/tasques adaptades a cada individu. Els exercicis porten implícits components físics, components cognitius i components soci-afectius perquè mentre es fa exercici, s’estimula la ment i les relacions personals. Es tracta de fer un treball multidisciplinari donant la mateixa importància a tots els components i incidir a donar els majors estímuls possibles perquè millore tant a nivell cardiovascular, musculós-esquelètic, fisiològic i cognitiu.

Aquest programa ve desenvolupant-se des de l’any 2016 amb molt bona acollida i amb el patrocini de la Diputació de València.
 

  • Classe de Gimnasta
  • Classe de Gimnasta